Zöld kávé kivonat

A természetes kémiai vegyületként ismert klorogénsav legnagyobb koncentrációban a zöld kávéban található meg. A klorogénsav egy antioxidáns, amely napjaink egyik legkomplexebb súlycsökkentő termékének, a MyCocktail by Collagen Cocktail összetevői között is megtalálható zöld-kávé kivonat formájában.

MyCocktail by Collagen Cocktail összetevői:

  • fehér eperfa levél kivonat
  • zöld kávé kivonat
  • paprika kivonat
  • kollagén
  • l-karnitin
  • cink
  • króm

Zold kave

Az összetevők tökéletes harmóniájának köszönhetően a MyCocktail kapszula segítségével nyert varázslatos alakot Erdélyi Mónika is. Egy igazán hatékony fogyást támogató étrend-kiegészítő nem csak a súlyvesztésre koncentrál, hanem az egészség és a szépség megőrzésére is. A MyCocktail egy ilyen készítmény, amely megalkotásánál a súlycsökkenés mellett az egészség és a szépség is fontos szempontnak számított. Ennek a szemléletmódnak köszönhetően került a termék összetevői közé a zöld kávé kivonat is.

Zöld Kávé kivonat népszerű a fogyókúrázók körében

A zöld kávé egy népszerű termék a fogyókúrázók körében, amely klorogénsav tartalmának köszönhetően egészségünkre és a súlycsökkenésre is pozitív hatással van.

Fogyasztásával többek között a makrotápanyagok normál anyagcseréje, valamint a normál vércukorszint fenntartása is támogatható. Élénkítő és felébresztő italnak számít, amely hatékonyan képes segíteni a súlyvesztést. A fő hatóanyagaként ismert klorogénsav képes a glükóz felszívódását kedvező irányban befolyásolni, amelynek köszönhetően a szervezet az energia felvétel szempontjából a zsírsejtekre kezd támaszkodni, így a testzsír mennyisége pedig csökkenni fog.

A zöld kávé fogyókúrás hatásait számos tanulmány is igazolta már, többek között a The Journal Of International Medical Research folyóiratban megjelent 2007-es vizsgálat is. A zöld kávé, szemben az általános fekete kávéval friss kávébabból kerül előállításra, így számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik fogyókúrás hatásai mellett.

  • Magas vérnyomás csökkentése: Klorogénsav tartalma fontos szerepet játszik a súlyvesztésben, továbbá emellett mellékhatások nélkül képes biztonságosan segíteni a magas vérnyomás csökkenését is.
  • Teljesítmény fokozás, hangulat javítás: A zöld kávé 2 fontos összetevője a klorogénsav és a koffein. Utóbbi képes a reakcióidő javítására, fokozza az éberséget és a memóriát, csökkenti a fáradtság érzetét, javítja a teljesítményt, valamint a hangulatot egyaránt.
  • Antioxidáns hatások: Összetevői között számos antioxidáns található, amelyek képesek a sejtkárosító szabad gyökök hatásait csökkenteni. Tehát a zöld kávé nem csak a súlycsökkenést támogatja, hanem képes egészségesebbé is tenni.
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!