Feszes bőr és a kollagén

A testsúlycsökkenés mellett az egészség, továbbá a szépség megőrzése és védelme is fontos. Sokan szeretnének megszabadulni a súlyfeleslegtől, valaki kevesebbtől, de vannak komoly többlettel küzdők is. Azonban a súlyfelesleg megszabadulásával tapasztalhatjuk a bőr rugalmasságának és feszességének csökkenését is. Gyakori problémának számít, hogy a kemény munkával leadott kilók után sem a várva várt karcsú alak köszön vissza a tükörbe, helyette inkább a csíkos, enyhén lógó bőrtömeg marad. Azonban erre is van megoldás! Elsősorban az igazán hatékony súlycsökkenés érdekében elengedhetetlen a rendszeres testmozgás, valamint nem csak az egészség, hanem a bőr számára is fontos pótolnunk a megfelelő tápanyagokat.

kollagen

MyCocktail: A bőr szép marad!

A MyCocktail by Collagen Cocktail megalkotásánál erre is gondoltak, hogy egy igazán komplex termék kerülhessen a fogyni vágyók elé. Összetevői a legoptimálisabb mértékben vannak jelen, hogy egymás hatásait erősíteni is tudják. A normál vércukorszint fenntartásáért a fehér eperfa levél kivonat, a testsúly felesleg hatékony csökkenésének támogatásáért a zöld kávé kivonat, a paprika kivonat, a króm, az l-karnitin és a cink, továbbá a bőr rugalmasságáért és fiatalságának megőrzéséért pedig a kollagén felelős.

Tehát a MyCocktail kollagén tartalmának köszönhetően nem egy egyszerű fogyókúrás étrend-kiegészítő, hiszen megalkotásánál fontos szempont volt az egészséges súlycsökkenés mellett a bőr szépségének megőrzése is.

Kollagéntartalma miatt egészséges, feszes bőr!

A kollagén az a fehérje, amely a bőr fiatalos megjelenésének megőrzéséért felelős. Az emberi szervezet természetes úton is képes előállítani, azonban ez a folyamat az idő előre haladtával lassul, így jelennek meg a ráncok és a bőr öregedésének jelei.

A kollagén előnyei:

  • feltölti a ráncokat
  • javítja az aknés bőrt
  • fiatalítja a bőrt

A fogyókra során az elvesztett kilók gyakran megviselik a bőr szerkezetét, amely következtében elveszti rugalmasságát és esetleges striák jelentkezhetnek rajta. Ezt a folyamatot megelőzendően a MyCocktail kifejlesztése során az összetevők listájára a kollagén is felkerült. Tehát a MyCocktail by Collagen Cocktail fogyasztásával a súlycsökkenés mellett a bőr rugalmassága is megőrizhető, amelynek köszönhetően a kívánt súlyfelesleg megszabadulása után is gyönyörű és rugalmas bőrfelszín köszön majd vissza a tükörből.

A bőr rugalmasságának megőrzéséhez a kollagén mellett a türelem is egy kulcsfontosságú pont. A lassú és egyenletes súlycsökkenésnek köszönhetően szintén támogatható a bőr feszességének, rugalmasságának és szépségének megőrzése.

Próbáld ki te is az igazán komplex MyCocktail by Collagen Cocktail súlycsökkentő hatását, amelynek köszönhetően Erdélyi Mónika is csodás alaknak örvendhet.

MyCocktail kapszula fogyasztásával hatékony súlycsökkenés az egészség és a szépség támogatásával!

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!