Szénhidrát anyagcsere és a vércukorszint

Az elhízás és a betegségek többek között a cukorbetegség kialakulása nagy mértékben függnek az életmódtól. Vagyis az egészséges életmód, a súlycsökkenés és a cukorbetegség kialakulása is szoros összefüggést mutatnak.

A mai rohanó világunkban kevés idő marad az egészséges életmód támogatására, a megfelelő étrend követésére, valamint a rendszeres testmozgásra. Mindenen gyorsan szeretnénk túl lenni, az étkezéseinken, az ügyintézéseken, a közlekedésen, a tökéletes alak elérésén, egyszóval tényleg mindenen. Pedig ez a rohanó életritmus az, amelynek az egészségtelen, betegségekkel tarkított életet köszönhetjük. Ehhez pedig szorosan kapcsolódik az elhízás is.

egeszseg

Mindenki a tökéletes alakra vágyik, amelynek eléréséhez a legtöbben még mindig a koplalásos módszert választják. Pedig a csapból is az folyik, hogy mindennek az alapja az egészséges életmód, táplálkozás, a rendszeres testmozgás, amely folyamatokat ma már a legkomplexebb súlycsökkentő diétát támogató étrend-kiegészítőkkel segíthetjük.

Miért fontos ez a fogyókúra során?

A MyCocktail by Collagen Cocktail is egy ilyen komplex súlycsökkentő kapszula, amely fogyasztása mellett szintén fontos az egészséges táplálkozás és a testmozgás is. A MyCocktail kapszula megalkotásánál figyelembe vették az egészséget és a bőr szépségét is, amelyek elengedhetetlen szempontok a hatékony és tartós súlycsökkenésért. Egy komplex termék, amelynek fő hatóanyaga a fehér eperfa levél kivonat, amely mellett kollagént, zöld-kávé kivonatot, paprika kivonatot, cinket, krómot és l-karnitint is találhatunk az összetevői között.

A fehér eperfa kivonat, a zöld kávé, valamint a paprika kivonat tartalmának köszönhetően a MyCocktail kapszula fogyasztásával hozzájárulhatunk a szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának megőrzéséhez és a normál vércukorszint fenntartásához egyaránt.

Fogyókúránál így a vércukorszinted is rendben marad!

Napjainkban rohamos léptekkel nőnek a civilizációs betegségek kialakulása, előfordulása, amelyek között nagy mértéket ölt a cukorbetegség is. A szénhidrát anyagcsere zavarok és az inzulinrezisztencia bizony fontos szerepet játszanak az elhízás kialakulásában. A szervezet vércukor szintje, legyen az emberi vagy állati egyaránt, egy igazán bonyolult és összetett rendszer alapján működik. A szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen a vércukorszint megfelelő szinten tartása, amelynek köszönhetően a falási rohamok is elkerülhetőek és a szénhidrát anyagcsere egyensúlya is támogatható.

A MyCocktail kapszula fehér eperfa kivonat tartalmával hatékonyan képes támogatni ezeket a folyamatokat, amely tulajdonságának köszönhetően vívta ki a hatékony és komplex jelzőket a fogyókúrázók és a cukorbetegek körében egyaránt. Emellett pedig ne menjünk el a bőr szépségére gyakorolt nagyszerű hatása mellett sem!

Súlycsökkenés a szépséget és az egészséget is támogatva, Erdélyi Mónika ajánlásával a MyCocktail by Collagen Cocktail kapszula fogyasztásával!  

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!