Fehér eperfa levél és a fogyókúra

A Kínában őshonos, de ma már számos helyen honosított fehér eperfa kivonata sokoldalúan felhasznált termék évszázadok óta a kínai gyógyászatban. Mára azonban egészségügyi hatásai mellett a cukorbetegek és a fogyókúrázók nagy kedvence lett. A fehér eperfa levele ugyanis élettanilag fontos és nélkülözhetetlen vegyületeket tartalmaz, hiszen gazdag flavonoidokban, ásványi anyagokban és vitaminokban egyaránt.

Fehér eperfa levél és a fogyókúra

A fehér eperfa levele többek között a fogyókúrában betöltött szerepének és a cukorbetegség elleni hatásainak köszönhetően lett kiemelt összetevője napjaink egyik komplex súlycsökkentő étrend-kiegészítőjének, a MyCocktail By Collagen Cocktail-nek.

Fogykura-szepseg

A nyár közeledtével számos népszerű, ámde nem hatásos fogyókúrás módszer kerül terítékre az álomalakra vágyók körében. Azonban érdemes tüzetesen megvizsgálni a piacot, hiszen a kutatásoknak és a fejlődő technológiáknak köszönhetően olyan súlycsökkenést támogató étrend-kiegészítőket találhatunk, amelyek a hatékony fogyás mellett képesek egészségünket, valamint szépségünket is támogatni. Az igazán hatékony testsúlycsökkenés mellett ugyanis elengedhetetlen az egészségünkre és a szépségünkre való odafigyelés.

Mit értünk ezalatt? Az igazán drasztikus fogyókúra során a szervezet nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, valamint a hirtelen súlyvesztés rendkívül megviseli a bőr állapotát is. Ezeket elkerülve olyan termékek kerülnek ma már a súlycsökkentő termékek polcára, amelyek gyártásánál ezeket a fontos és nélkülözhetetlen pontokat is figyelemmel kísérik.

Ha eredményes súlycsökkenést szeretnénk elérni, akkor figyelnünk kell

  • az egészségünk megőrzése és támogatása érdekében a megfelelő tápanyagok pótlására, valamint a megfelelő étrend követésére
  • a bőr rugalmasságának és fiatalságának megőrzésére
  • valamint a rendszeres testmozgásra

Ezeknek a kitételeknek megfelelően válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb súlycsökkenést támogató terméket.

Komplex támadás a kilók ellen

A MyCocktail By Collagen Cocktail kiváló választás lehet a kilók elleni küzdelemben, amelynek köszönhetően komplex támogatást nyújthatunk az igazán hatékony testsúlycsökkenés során. A MyCocktail kapszula megalkotásánál ugyanis fontos tényező volt a súlycsökkenés támogatása mellett az egészség és a szépség védelme egyaránt. Összetevői olyan mértékben egészítik ki egymást, hogy segítségével a súlycsökkenés okozta bőr megereszkedése megelőzhető, valamint a szervezet egészséges állapota is hatékonyan őrizhető meg.

A MyCocktail by Collagen Cocktail hatékonysága a következő összetevők megfelelő jelenlétének köszönhető:

  • fehér eperfa levél kivonat
  • zöld kávé kivonat
  • paprika kivonat
  • kollagén
  • l-karnitin
  • cink
  • króm

A MyCocktail étrend-kiegészítő természetes összetevőivel és komplex hatásának köszönhetően több oldalról is képes segíteni a súlycsökkentő diétát, így hatékonyan érhetjük el a rég áhított alakot. Bikinire fel!  

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!